Meie pilgud on suunatud väikeettevõttele

Lõppenud suvi oli kuum ning siis “küpses” ka plaan pakkuda midagi väikeettevõtetele. Oleme turule tulnud uue krediiditootega -Mikrolaen- , mis on mõeldud Eestis registreeritud ja tegutsevale ettevõttele, kes on tegutsenud vähemalt 1 aasta .

Mikrolaen on mugavaks  lahenduseks just siis, kui firmal on tekkinud ootamatud kulutused-olgu selleks näiteks kasvõi  käibevara finantseerimine, tegevuse laiendamine , põhivara soetamine või muude väikeinvesteeringute katmine.

Laenu taotlemise protsessi oleme oma kliendile teinud väga lihtsaks. Piisab vaid taotluse esitamisest meie kodulehel ning kui meie töötaja on läbi vaadanud firma finantsid (majandusaasta aruande), võib positiivse otsuse korral raha laekuda hiljemalt 24 h jooksul . Kuna Mikrolaenu tagatiseks piisab eraisikust omaniku käendusest, jäävad ära ka täiendavad kulud, mis võivad tekkida tagatise seadmisega. Äris võetakse riske, kuid  neid tuleb võtta kaalutletult. Teades seda, et ettevõtlusega tegelemine on innustav ja motiveeriv, on meie eesmärk  panustada väikeettevõtluse kasvule ja arengule. Täpsemad Mikrolaenu tingimused leiab siit : Mikrolaen

 Finora Capital on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis soovib pakkuda oma klientidele paindlikke ja soodsaid rahastusvõimalusi.

Finora Capital AS